U kunt hier inloggen met uw DigiD.

Indien u nog niet bent aangemeld: Vraagt het aan door ons te mailen onder vermelding van: Naam, geboortedatum en 06-nummer.

Maak online een afspraak met uw huisarts. Een afspraak maken kan 24 uur per dag; deze afspraak komt direct in de agenda van uw huisarts te staan. U kunt de afspraak toevoegen aan uw eigen agenda en via de mail een bevestiging en herinnering ontvangen.
Bestel medicijnen op het moment dat het u uitkomt. Per geneesmiddel dat u gebruikt is er digitaal een informatiefolder beschikbaar. Print zelf eenvoudig een medicatieoverzicht uit voor als u op reis gaat of bijvoorbeeld naar een specialist moet. Indien uw medicatie er niet tussen staat, start dan een e-consult.
MijnGezondheid.net toont u een samenvatting van uw medisch dossier. Eventuele bijzonderheden en overgevoeligheden staan vermeld. Via Thuisarts.nl vindt u aanvullende betrouwbare informatie.
Stel online – via een beveiligde verbinding – een vraag aan uw huisarts. Het is ook mogelijk om een bijlage mee te sturen. Zo hoeft u niet langs te gaan of te bellen. Ontvang vertrouwelijke berichten van uw huisarts veilig in MijnGezondheid.net.
U bekijkt uw online uitslagen van laboratoriumonderzoeken. Indien u vragen heeft naar aanleiding van de uitslag, kunt u een e-consult starten.

De app MedGemak is een aanvulling op het patiëntenportaal MijnGezondheid.net. Met de app heeft u via uw smartphone 24/7 inzicht in uw medicatie en bestelt u deze direct online. Ook kunt u afspraken maken en berichten versturen. Lees meer